Bærekraftig organisasjon

Hva er planene dine for høsten for å sikre din bedrift en bærekraftig organisasjon? De endringer samfunnet, bedriftene og menneskene står overfor nå har vi ikke stått overfor tidligere. Når arbeidsmåten endres, er det ekstra viktig å passe på at arbeidsmiljøarbeidet følger med. Når vi ikke kan lene oss på forskning eller hva andre har gjort før, hva gjør vi da?

Da må vi lene oss på de tiltakene vi vet fungerer og vi må følge med på utviklingen. Bærekraftige organisasjoner har lenge handlet om god økonomi. Miljø er også på agendaen for de fleste. Korona-pandemien har ført til at flere bedrifter ser at for en bærekraftig bedrift må vi ha enda større søkelys på menneskene. Helsefremmende arbeidsmiljø er mer aktuelt enn noensinne.

Hvordan jobber din bedrift for helsefremmende arbeidsmiljø? I Falck Helse har vi utviklet en rekke tjenester som er tilpasset samfunnet i endring og hvordan vi kommer til å jobbe fremover. Som mange andre kan vi levere digitale tjenester på de fleste områder, men vi har også utviklet flere digitale og innovative løsninger som din bedrift ikke vil gå glipp av i tiden som kommer.  

Vi vet at bedrifter ønsker lett og rask tilgang til helsetjenester og helhetlige tjenester fra samme tilbyder. Falck Helse leverer både bedriftshelsetjenester, andre helsetjenester til bedrifter, samt at vi leverer på helseforsikring. Dette gir oss muligheten til å tenke helhetlig for kunden slik at alle virksomheter tilknyttet oss vil få en sømløs og effektiv tilnærming til de ulike områdene og veiledning på hvordan å bruke disse tjenestene på best mulig måte for sin bedrift.

Ta kontakt med oss, så skal vi finne de beste løsningene for din bedrift.

 

Account Director


Solveig Engebretsen

E-post: solveig.engebretsen@falck.com

Telefon: 93 48 93 61

Account Manager


Petter Mysen

E-post: petter.mysen@falck.com

Telefon: 95 83 04 11

Jeg ønsker mer informasjon om tjenestene Falck Helse leverer