Blogg

10 råd for oppfølging av sykefravær

Sykefravær er og blir en viktig måleparameter når vi snakker om helse på arbeidsplassen. Enten om din bedrift har høye eller lave sykefraværstall, er vi nødt til å følge med og ha kontroll på hvilke faktorer som medfører risiko i din bedrift.

Les artikkelen

Hvordan håndtere livet under Covid-19

Pandemien vi står midt oppe i har preget livet til oss alle i mer eller mindre grad, og hvordan vi håndterer de forandringene denne pandemien medfører er forskjellige. I brosjyren du kan laste ned på denne siden, finner du nyttig informasjon og verktøy for å kunne takle noen av de påkjenningene mange føler på i denne spesielle tiden.

Les artikkelen

Bærekraftig organisasjon

Hva er planene dine for høsten for å sikre din bedrift en bærekraftig organisasjon? De endringer samfunnet, bedriftene og menneskene står overfor nå har vi ikke stått overfor tidligere. Når arbeidsmåten endres, er det ekstra viktig å passe på at arbeidsmiljøarbeidet følger med. Når vi ikke kan lene oss på forskning eller hva andre har gjort før, hva gjør vi da?

Les artikkelen

Morgendagens arbeidsplass

Det er straks sommerferie og når vi kommer tilbake til jobb etter ferie er (mest sannsynlig) anbefalingene om hjemmekontor fjernet. Det er mange ideer om hvordan dette vil gå og det er mange bedrifter som har lagt gode planer. Men hva er forutsetningene for at disse planene vil virke og hvordan skal vi forholde oss til denne «nye normalen» og for eksempel en hybrid arbeidshverdag?

Les artikkelen

For evig omstilling og endring?

Ny normal; hybride arbeidsplasser, videomøter, digitale lønningstreff, antibac og avstandsregler. Det er en del endring for tiden og med ukjent utfall av de endringene vi nå står i må vi innstille oss på at endring i arbeidslivet vil være sentralt en stund fremover. Vi må kunne justere oss etter erfaringene vi gjør.

Les artikkelen