Nyhet

Nå er vi Falck

Frisk Gruppen er nå Falck Norge, og er blant Norges største aktører innen bedriftshelsetjeneste.

Nov 14, 2022 08.02 ECT

- Vårt nåværende samarbeid fortsetter som før og alle tjenester og leveranser vil bli videreført med den samme gode kvaliteten, ressursene og innsatsen som i dagens leveranser. I tillegg får vi tilgang til et enda bredere kompetansenettverk, sier Hilde Britt Mellbye, Managing Director for Falck i Norge.

Falck Norge har et bredt tilbud innen bedrifts-, spesialist- og karrieretjenester over hele landet og sterk tilknytning til norsk helsevesen og arbeidsliv.

Vi er opptatt av å fremme et bærekraftig helsevesen og arbeidsliv, og vi kombinerer vår kompetanse, erfaring og innovasjon for å gjøre livet bedre, tryggere og sunnere for flere mennesker.
- Vi gleder oss til under nytt navn å videreutvikle virksomheten, og levere gode helse- og karrieretjenester, sier Mellbye.

Fakta om Falck

Falck Norge AS har 850 ansatte og tilbyr landsdekkende leveranser innen arbeidsmarkedstjenester, bedriftshelsetjenester, helse-formidling og spesialisthelsetjenester. Totalt har selskapet ca 100 lokasjoner i Norge

 

Frisk Gruppen (herunder Aktimed Helse / Frisk Utvikling / Frisk Spesialist / Ringvoll bedriftshelsetjeneste) ble kjøpt opp av Falck høsten 2021 og fra 1. september i år Falck Norge AS. Bilbergings-og alarmvirksomheten i Norge er ikke lenger en del av Falck.

 

Falck konsernet tilbyr aktiviteter innenfor helsetjenester, arbeidsmarkedstjenester, ambulansetjenester og brannberedskap i 29 land med ca 33 000 medarbeidere

 

Eiere av Falck er Lundbeck Stiftelsen, som årlig donerer mer enn DKK 500 mill. til forskning innenfor helse, investeringsfirmaet KIRKBI som er dannet av eierne av LEGO, og Trygheds-Gruppen som investerer i stor skala i helse, miljø og sikkerhet.

Fagfelt Helsetjenester